Ga naar de inhoud

Vanaf oktober 2024 komen er 16 huizen bij in Eerbeek. Op het oude trainingsveld naast sportpark De Veldkant plaatst Veluwonen deze tijdelijke huizen. Medio juni kunnen woningzoekenden op de huizen reageren via www.woonkeus-stedendriehoek.nl.

De duurzame huizen zijn van hout en gemaakt in een fabriek. Ze hebben een woonoppervlakte van 50 vierkante meter. De 16 identieke huizen hebben 1 slaapkamer en zijn geschikt voor een of twee personen. Veluwonen verhuurt de huizen voor een periode van maximaal 10 jaar. Bewoners behouden hun inschrijfduur en zoeken te zijner tijd zelf andere woonruimte.

Interesse?
Vanaf 18 juni kunt u reageren op de advertentie via www.woonkeus-stedendriehoek.nl. De huizen worden verloot. Iedereen die reageert heeft evenveel kans, waarbij inwoners uit de gemeente Brummen voorrang krijgen. In de advertentie staan de voorwaarden waaraan u moet voldoen om te kunnen reageren. Bent u nog niet ingeschreven maar heeft u wel interesse? Schrijf u dan snel in via www.woonkeus-stedendriehoek.nl en reageer vanaf 18 juni op de advertentie.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de huizen aan de Veldkantweg? Kijk op www.veluwonen.nl/projecten voor meer informatie.