Ga naar de inhoud

Hoe vertel je het verhaal van een woningcorporatie? En: wat is eigenlijk haar verhaal? Is dat wat de medewerkers belangrijk vinden? Of de directeur? Of is het dat juist niet? Gaat het veel meer om wat huurders je vertellen als je ze vraagt naar hun woonervaringen? En hoe belangrijk is het om te luisteren naar wat partners ons vertellen? In deze krant komen veel mensen aan het woord. Samen vertellen zij waar Veluwonen voor staat.

Mensen wonen in verhalen
In hun huis, hun straat en in hun dorp zwerven anekdotes en herinneringen rond, die voor elk van onze huurders een unieke levens-geschiedenis beschrijven. Bij Veluwonen realiseren we ons dat een huis, hoe vanzelfsprekendheid of gewoon ook, voor iedereen bijzonder is. Het is je eigen plek onder de zon. Het biedt je bescherming en is tegelijkertijd je uitvalsbasis voor alles wat je elke dag te doen staat: werken, naar school, naar de winkel, de sportschool of gewoon even op bezoek bij vrienden of familie in de buurt.

Hoe al die levens er uit zien, beslissen onze huurders uiteraard helemaal zelf. Waar wij voor zorgen is dat het huis er zo goed mogelijk bij staat. Of dat nou een nieuwbouwhuis is, of een huis uit de jaren vijftig. Wij doen ons uiterste best om mensen een zo betaalbaar mogelijk huis te bieden, dat comfortabel en duurzaam is en bijdraagt aan een prettig straatbeeld en een mooi dorp. Op die manier bieden wij aan huurders een fijn huis in een mooi dorp dat zij tot hun thuis kunnen maken.

Meer verhalen
We zijn uiteraard erg benieuwd wat u ervan vindt. We houden ons aanbevolen voor reacties. En voor úw verhaal.