Jongerenhuisvesting

Ben je tussen de 18 en 29 jaar? En zoek je een huurhuis? Lees meer>>

Stap 1: ben je ingeschreven? Schrijf je (vanaf 18 jaar) in op www.woonkeus-stedendriehoek.nl Dit kost je eenmalig € 30,-. Je kunt ook altijd even bellen met Veluwonen in Eerbeek. We helpen je graag!

Stap 2: Ga snel reageren op huizen. Begin gelijk! Ook al sta je nog maar net ingeschreven. Dus reageer!

Stap 3: Weet je niet wat je moet doen? Bel Veluwonen (0313) 65 90 23 of welkom-at-veluwonen.nl

Tips

  • Schrijf je gelijk in als je 18 jaar bent.
  • Reageer zoveel mogelijk. Ook al sta je kort ingeschreven.
  • Zoek niet alleen in jouw dorp. Maar kijk ook eens in de dorpen om je heen in de regio.
  • Maak op www.woonkeus-stedendriehoek.nl een zoekprofiel aan. Dan krijg je automatisch een email als er een huis vrij komt dat bij je past.
  • Op www.woonkeus-stedendriehoek.nl zie je ook precies welke huizen alleen voor jongeren zijn.
 

Vragen

Dat hangt natuurlijk af van het soort huis dat je zoekt en waar je wilt wonen (en of daar huurhuizen vrijkomen).

 

Ga naar www.woonkeus-stedendriehoek.nl Hier schrijf je je in voor een huurhuis in bijvoorbeeld Brummen, Eerbeek of Uddel. Maar ook in Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Kijk op www.woonkeus-stedendriehoek.nl Hier kun je kiezen voor 'jongeren'. Dan zie je alle huizen die op dat moment speciaal voor jongeren zijn.

Doe mee aan een loting Een huis kan ook via een loting worden toegewezen. Voor deze huizen is inschrijfduur niet van belang. Heb je dus nog weinig inschrijfduur opgebouwd? Dan is loting heel geschikt voor jou.

 

Veluwonen verkoopt in 2021 1 koophuis speciaal aan jongeren. Wat moet je doen? Houd www.funda.nl in de gaten. Komt er een huurhuis te koop wat we aan jongeren willen verkopen? Dan lees je dat in de beschijving van dat huis op Funda. Dit geldt alleen voor een huis in de gemeente Brummen.