Ga naar de inhoud

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent!

Voel je thuis; dat is ons motto. En dat geldt voor iedereen: wij willen onze huurders én collega’s echt een thuis bieden. Dat is wat ons bindt en waar we het allemaal voor doen. Samen.
We willen dat onze huurders, samenwerkingspartners en onze collega’s zich thuis voelen. In hun huis, de wijk én bij onze organisatie. Want, thuis is de belangrijkste plek in ons leven. Wij vinden dat iedereen daar recht op heeft. Daarom zetten wij ons, samen met onze huurders en partners, in voor fijne woningen, straten en buurten. Ieder pakt daarbij zijn eigen verantwoordelijkheid. We zijn altijd duidelijk in wat wel of niet kan, maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn en denken graag mee. We houden van korte lijnen en vooral van persoonlijk contact. Hiervoor zetten we ons met hart en ziel in en dat voel je.

Onze cultuur

We staan open voor anderen, luisteren naar elkaar, zijn transparant en hebben vertrouwen in elkaar. Ook stimuleren we onze medewerkers om zelf initiatief te nemen. Dat betekent dat iedereen de regie durft te pakken en besluiten te nemen vanuit haar/zijn rol bij Veluwonen. We werken veel samen... in projecten en tussen afdelingen. Want samen sta je veel sterker. Daarom stimuleren we elkaar, geven we ruimte en voelen we ons vrij. Iedereen heeft en neemt verantwoordelijkheid in onze organisatie en we denken vanuit
mogelijkheden. 
We behoeden elkaar voor fouten en gunnen elkaar het succes en delen dit met andere partijen die hieraan hebben bijgedragen. Zonder fouten geen leerproces. Dus als er vergissingen gebeuren, leren we er samen van.

Vincent Buitenhuis, directeur-bestuurder

Vincent Buitenhuis, directeur-bestuurder

"Kom je een keertje koffie drinken?
Ik ben benieuwd naar wie je bent!"

 

Voor onze huurders

Tel eens op hoe vaak je in je leven van huis bent gegaan. Om lekker te gaan sporten, om naar school of je werk te gaan, of voor een vakantie. Diezelfde avond -of een paar weken later- keer je dan weer terug in de vertrouwde omgeving van je eigen huis.
Niets is zo belangrijk als je thuis en dat is precies de kerngedachte van Veluwonen. We willen niet alleen dat onze huurders fijn wonen in hun huis, we zetten ons ook in voor het dorp waarin dat huis staat. Want ons werk houdt niet op bij de bakstenen en het huurcontract. We bieden mensen -ook en juist als ze kwetsbaar zijn- een thuis, maken de energietransitie mogelijk en helpen de leefbaarheid in buurten en dorpen zo goed mogelijk te houden.