Ga naar de inhoud

Tijdelijke huizen aan de Veldkantweg binnenkort in de verhuur

Geplaatst op: 30 mei 2024

Vanaf oktober 2024 komen er 16 huizen bij in Eerbeek. Op het oude trainingsveld naast sportpark De Veldkant plaatst Veluwonen deze tijdelijke huizen. Medio juni kunnen woningzoekenden op de huizen reageren via www.woonkeus-stedendriehoek.nl.

Meer informatie

Samenwerking Loenen Energie Neutraal, gemeente Apelddoorn en Veluwonen

Geplaatst op: 28 mei 2024

Afgelopen zaterdag 25 mei is de samenwerkingsovereenkomst (SOK) getekend door de gemeente Apeldoorn, Loenen Energie Neutraal en Veluwonen. De komende 2 jaar gaan we intensief samenwerken met bewoners om het dorp Loenen aardgasvrij te maken.

 

Meer informatie

Samen voor een sterke en solidaire Stedendriehoek

Geplaatst op: 30 april 2024

Hoe houden we de Stedendriehoek vitaal, slagvaardig en in balans? Veluwonen en de andere woningcorporaties in de regio pleiten voor verdergaande en nauwe samenwerking tussen álle partijen in de regio Stedendriehoek.

Meer informatie

Een dag met een gouden randje

Geplaatst op: 04 januari 2024

Als dank voor hun inzet schoven onze vrijwilligers gezellig aan voor een feestelijk kerstontbijt op dinsdag 19 december. Het is hartverwarmend om te zien hoe zij hun tijd, energie en talenten inzetten om anderen te helpen. Vrijwilligerswerk is meer d…

Meer informatie

"Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis"

Geplaatst op: 04 januari 2024

"Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis" onder deze ambitie zetten de Gemeente Apeldoorn, de woningscorporaties de Woonmensen, Mooiland, Wooncorporatie De Goede Woning, Ons Huis Apeldoorn/Zutphen, Veluwonen en de huurderbelangenverenigingen v…

Meer informatie