Ga naar de inhoud

Gewoon en bijzonder!

Met ruim 45 mensen, verdeeld over drie afdelingen: Wonen, Vastgoed en financiën & ICT. Daarnaast is er een directeur en een stafafdeling (beleid, P&O, projectontwikkeling en communicatie). De controller heeft een aparte positie in de organisatie.

De medewerkers van Veluwonen doen dagelijks eigenlijk heel gewone dingen: we bouwen en beheren huizen en verhuren die. Maar dit doen we op zo'n manier dat onze huurders zich bijzonder voelen. Dat klinkt door in hoe we onze huurders ondersteunen bij het uniek maken van hun huis. 

Klein en persoonlijk

We zijn klein genoeg om onze huurders en relaties (veelal) persoonlijk te kennen. En we zijn ook weer groot genoeg om ons werk efficiënt en effectief te organiseren. Wij weten dat het altijd beter kan. Zowel in de relatie met onze huurders als in de organisatie van onze processen. Daarbij zoeken we voortdurend naar de optimale mix van individuele keuzevrijheid en geoliede processen.

Onze huurders kennen ons en wij kennen hen. Bij verhuizingen, betalingen, reparatieverzoeken en werkzaamheden aan het huis organiseren we het proces zo eenvoudig, snel en effectief mogelijk. Onze huurders hebben er weinig werk aan en weinig last van.

Met onze aannemers en samenwerkingspartners werken we nauw samen. We geloven in duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen. We sturen niet op de laagste prijs via scherpe aanbestedingen, maar op de beste duurzame kwaliteit voor een goede prijs. We zijn te klein om bij alle ontwikkelingen in de bouw en de dienstverlening voorop te lopen. Wel volgen we ze op de voet. Als producten of manieren van werken zich voldoende bewezen hebben, dan nemen we ze over.