Ik zoek

U kunt bij ons terecht voor een huurwoning of een koopwoning. Ook verhuren wij garages en parkeerplaatsen. Wij verhuren woningen waarbij de huurprijs nooit hoger is dan de huurtoeslaggrens, zogenaamde sociale huurwoningen.

Huis huren?

Zoekt u een huurhuis in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Voorst en Brummen e.o.?
Kijk dan op www.woonkeus-stedendriehoek.nl. Hier vindt u de huurwoningen in de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Voorst en Brummen.

Zoekt u een huurhuis in Laag Soeren?
De vrijkomende woningen in Laag Soeren verhuren wij via de site www.entree.nu. Entree is een samenwerkingsverband van 20 woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. 

Snel een nieuw huis nodig?
Soms ontstaat er een onhoudbare situatie in uw woonsituatie. Als deze situatie alleen is op te lossen door een andere woning, kunt u bij Woonkeus Stedendriehoek een urgentie aanvragen. Een van onze medewerkers kan u adviseren over of het zin heeft een urgentie aan te vragen. Komt u in aanmerking voor urgentie, dan neemt een onafhankelijke deskundige uw aanvraag in behandeling. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over het huren van een huis, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (0313) 65 90 23 of mail naar woonmakelaar-at-veluwonen.nl.

Huis kopen?

Wij verhuren niet alleen woningen, wij verkopen ook elk jaar woningen aan onze huurders en aan woningzoekenden. We verkopen deze woningen tegen de huidige marktwaarde. Of we bieden de huis aan met een prijsverlaging (koperskorting) tussen de 10% en 25% op de getaxeerde marktwaarde. Deze korting is afhankelijk van het inkomen van de koper en moet de koper bij verkoop weer aan ons terug betalen. Dit heet koopstart.

De verkoop besteden wij uit aan makelaars in de regio:

Meer weten?
Wilt u meer weten over het kopen van huurwoningen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 08.30 tot 16.30 bereikbaar op telefoonnummer (0313) 65 90 23 of u mailt naar woonmakelaar-at-veluwonen.nl

Andere verhuurders

Veluwonen is de grootste verhuurder van sociale huurwoningen (huurwoningen met een huurprijs lager dan € 710,68)  in 16 dorpen in de Stedendriehoek. Er zijn ook nog andere verhuurders in onze regio:

U kunt ook bij makelaars in de regio informeren naar het actuele aanbod van huurwoningen.