Huur betalen

U betaalt de huur elke maand en vooraf. Dit staat ook in uw huurovereenkomst. Het huurbedrag moet vóór de eerste van iedere maand bij ons binnen zijn. U kunt op verschillende manieren betalen:

1- Automatische incasso
De makkelijkste manier om uw huur te betalen is met een automatische incasso. Het bedrag schrijven wij automatisch, op de eerste dag van elke maand, van uw bank- of girorekening af. Zo loopt u  geen risico op een onbedoelde huurachterstand. En u heeft geen omkijken meer naar de huurbetaling.

2-Periodieke overschrijving
Met een periodieke overschrijving geeft u de bank opdracht om vóór de eerste dag van de maand de huur aan ons over te maken. Let er wel op dat u zelf de bank op de hoogte moet brengen van de veranderingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld door de jaarlijkse huurverhoging. Ons rekeningnummer is NL95RABO03161 00 102.

Uw banksaldo moet wel voldoende zijn op het moment dat we de maandelijkse huur afschrijven. Anders kan uw bank de automatische betalingsopdracht niet uitvoeren.

Jaarlijkse huurverhoging in juli
Ook de jaarlijkse huurverhoging wordt automatisch aangepast. Lees meer

Om ons hiervoor te machtigen kunt u een machtigingsformulier voor automatische huurbetaling invullen. Dit formulier kunt u ophalen bij ons kantoor in Eerbeek.