Ga naar de inhoud

U betaalt de huur elke maand en vooraf. Dit staat ook in uw huurovereenkomst. Het huurbedrag moet vóór de eerste van iedere maand bij ons binnen zijn. U kunt op verschillende manieren betalen:

1- Automatische incasso
De makkelijkste manier om uw huur te betalen is met een automatische incasso. Het bedrag schrijven wij automatisch, op de eerste dag van elke maand, van uw bank- of girorekening af. Zo loopt u  geen risico op een onbedoelde huurachterstand. En u heeft geen omkijken meer naar de huurbetaling.

2-Periodieke overschrijving
Met een periodieke overschrijving geeft u de bank opdracht om vóór de eerste dag van de maand de huur aan ons over te maken. Let er wel op dat u zelf de bank op de hoogte moet brengen van de veranderingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld door de jaarlijkse huurverhoging. Ons rekeningnummer is NL95RABO03161 00 102.

Uw banksaldo moet wel voldoende zijn op het moment dat we de maandelijkse huur afschrijven. Anders kan uw bank de automatische betalingsopdracht niet uitvoeren.

Vindt u het lastig uw huur te betalen?
Bel ons alstublieft. We bespreken dan graag wat we kunnen doen voor u. En wacht hier niet te lang mee. Hoe eerder u belt, hoe beter.

Huuraanpassing in 2024
Ieder jaar passen we per 1 juli de huur aan. U krijgt hierover in april/mei een brief. De meeste huurders krijgen een huurverhoging. Er zijn ook huurders die een huurverlaging krijgen.

Downloads

Modelbrief Woonbond huuraanpassing 2023

Bezwaar maken tegen de huur-aanpassing?

Stap 1: doe de Huurverhogings-check van de Woonbond
Stap 2: vul de bezwaarbrief in
Stap 3: stuur de brief naar Veluwonen

Bespaar 500,-

Woont u in de gemeente Brummen? Misschien laat u geld liggen waar u wel recht op heeft. De bespaarexpert van de VoorzieningenWijzer zoekt het samen met u uit. Lees meer!