Betalingsregeling

Moeite met betaling?
Soms kan er door omstandigheden een huurachterstand ontstaan. Dat is vervelend. Om te voorkomen dat het achterstallige bedrag te hoog oploopt, verstuurt Veluwonen u al snel een herinnering. Zo krijgt u op tijd een signaal om actie te ondernemen.

Praten over een huurachterstand is niet leuk, maar voorkomt wel een hoop problemen. U kunt hierover contact met ons opnemen. Bij een huurachterstand krijgt u de mogelijkheid om een betalingsregeling met ons te treffen. We willen wel dat de huurachterstand binnen zes maanden is weggewerkt.

Dus, hebt u een probleem met het betalen van uw huur? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De gesprekken zijn natuurlijk strikt vertrouwelijk.

Hulpverlening bij schulden
Misschien is uw huurachterstand een onderdeel is van een uitgebreider financieel probleem. Bijvoorbeeld dat u meer schulden heeft of dreigt te krijgen. Om u in zo’n geval te helpen, zijn er instanties die u kunnen helpen.

Zo is er in de Gemeente Brummen het Budget Advies Centrum Brummen (BAC). Zij adviseren en ondersteunen u bij financiële problemen. De medewerkers zijn deskundig en helpen u om uw financiën weer op orde te krijgen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer (0575) 56 19 42.

Meer weten?
Wilt u meer lezen over het Budget Advies Centrum, neem dan een kijkje op de site van Stichting Welzijn Brummen www.welzijnbrummen.nl