Jaarverslagen

In 2017 ontstond Veluwonen. Het was tevens het jaar dat we ons eeuwfeest vierden. Daarmee was het een bijzonder jaar: druk, nieuw, feestelijk. Het jaar 2018 was het eerste normale jaar. Huurders, stakeholders en medewerkers zijn inmiddels gewend aan de nieuwe situatie. Veluwonen kon weer ‘gewoon aan de slag’.

Dat deden we aan de hand van onze vier hoofddoelen: een 8 voor wooncomfort, een 8 voor contact, de woonlasten dalen ten opzichte van inflatie en we streven ernaar CO2-neutraal te zijn in 2030. Heldere, ambitieuze doelen. In combinatie met onze kernwaarden, dichtbij, rechtdoorzee en positief, richten ze ons handelen. Daarbij hanteren we het principe van eenvoud. Eenvoud maakt ons werk gemakkelijker, beter uitlegbaar en vooral leuker. En doorgaans wordt het er ook nog eens goedkoper van.

We besteden veel aandacht aan onze betrokkenheid en bevlogenheid. Ook in 2018 hebben we dat gemeten. Onze medewerkers zijn bovengemiddeld betrokken en bevlogen en herkennen zich goed in de organisatiedoelen. Dat zien we terug in de resultaten.

We kijken terug op een mooi en productief jaar en verheugen ons op 2019!

Lees ons verkort jaarverslag met kerncijfers hier!