Jaarverslagen

Was 2021 een jaar om niet snel te vergeten, dan zal 2022 dat ook niet zijn. Maar voor nu richten we ons op 2021. Opnieuw een coronajaar en nog wat heviger dan 2020 door de vele en lange lock downs. We merkten dat eigenlijk nauwelijks in ons dagelijks werk want alles ging ‘gewoon’ door. Natuurlijk wel met de nodige aanpassingen en extra moeite… maar toch!

Ons contact met huurders en met elkaar werd losser. Dat vinden we bijzonder jammer en daarom is 2022 het jaar waarin we al die contacten met volle vaart weer oppakken. Overigens was er natuurlijk wel contact in 2021, bijvoorbeeld door ‘Expeditie Veluwonen’. Onze trainee onderzocht 1,5 jaar de leefwereld van ons huurders. Welk tv-programma vinden ze leuk? Welke hobby’s hebben ze of hoe ze denken over duurzaamheid? Het resultaat leest u op een website vol prachtige verhalen van onze huurders. Kijk maar eens op www.expeditieveluwonen.nl

Als woningcorporatie is onze kerntaak verhuren, onderhouden en bouwen van huizen en dat deden we in 2021 goed. Op twee voormalige schoollocaties in Eerbeek leverden we 43 gloednieuwe huizen op. Tegelijkertijd startte in Brummen de bouw van 5 huizen aan De Savornin Lohmanstraat. In de Wethouder Giermanstraat in datzelfde Brummen werden 25 huizen gesloopt vanwege nieuwbouw. Aan het Freule Hartsenplein e.o. in Beekbergen kregen 45 huizen een flinke opknapbeurt. We begonnen ook met een flinke opknapbeurt en interne uitbreiding van Woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen. Maar dat is nog niet alles. We maakten onze plannen voor het onderhoud van 220 huizen in de Noorderenk in Eerbeek en de bouw van nog eens 6 huizen in Hall. Volle bak dus! 

Lees het hele jaarverslag hier.

Lees ons korte jaarverslag hier!