In het kort

 • De bespaarhulp komt gratis bij u langs

  18 sep 2023

  De gemeente Brummen helpt u om minder energie te gebruiken. Zo gaat uw energierekening omlaag. Heeft u een laag inkomen (tot 130% van het minimumloon, € 1.600,-), dan kunt u gratis hulp krijgen ter waarde van € 500,-. Zo gaat uw energierekening omlaag.Lees meer »

 • 04 aug 2023
 • Ondertekening samenwerking de nieuwe Beekwal

  07 jul 2023

  Riwis Zorg & Welzijn en Veluwonen hebben hun samenwerking in de nieuwbouw van woonzorglocatie de Beekwal in Eerbeek met sierlijke handtekeningen bekrachtigd. Na maanden van voorbereidingen en plannen maken is het nu officieel dat Veluwonen de nieuwe Beekwal gaat realiseren in samenwerking met Riwis...Lees meer »

 • Ketensamenwerking ‘Boeren voor Biobased Bouwen’ breed gedragen

  07 jul 2023

  Op 6 juli committeren acht sectoren zich aan het vervolg van 'Boeren voor Biobased Bouwen’. Vanuit een brede groep met zo’n 80 deelnemers vanuit de agrarische sector, de bouw en de overheid, geven zij een gezicht aan de enorme energie die er binnen de keten van plant tot pand aanwezig is. Binnen de...Lees meer »

 • Reactie uitzending Nieuwsuur

  23 jun 2023

  In het programma Nieuwsuur is aandacht besteed aan het privé verhuren van woningen door bestuurders en commissarissen van woningcorporaties. De journalisten hebben een inventarisatie gedaan, en 25 corporaties zijn onder de loep genomen vanuit de vraag of er mogelijk sprake is van belangenverstrenge...Lees meer »

 • Brand zonnepanelen Arnhem

  22 jun 2023

  In Arnhem is een grote brand geweest in een complex met huurwoningen en bewoners maken zich terecht zorgen om hun veiligheid. Ondanks dat dit grote impact heeft op de getroffen gezinnen en de buurt, zijn er gelukkig geen ernstig gewonden gevallen.Lees meer »