In het kort

 • Een dag met een gouden randje

  29 dec 2023

  Als dank voor hun inzet schoven onze vrijwilligers gezellig aan voor een feestelijk kerstontbijt op dinsdag 19 december. Het is hartverwarmend om te zien hoe zij hun tijd, energie en talenten inzetten om anderen te helpen. Vrijwilligerswerk is meer dan alleen taken volbrengen; het is een daad van l...Lees meer »

 • Wateroverlast

  28 dec 2023
 • "Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis"

  28 dec 2023

  "Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis" onder deze ambitie zetten de Gemeente Apeldoorn, de woningscorporaties de Woonmensen, Mooiland, Wooncorporatie De Goede Woning, Ons Huis Apeldoorn/Zutphen, Veluwonen en de huurderbelangenverenigingen vandaag hun handtekeningen. Wat betekent dat conc...Lees meer »

 • Aangepaste openingstijden

  15 dec 2023

  Goed om te weten:Lees meer »

 • Prestatieafspraken: "Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis"

  14 dec 2023

  "Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis" onder deze ambitie zetten de Gemeente Apeldoorn, de woningscorporaties de Woonmensen, Mooiland, Wooncorporatie De Goede Woning, Ons Huis Apeldoorn/Zutphen, Veluwonen en de huurderbelangenverenigingen vandaag hun handtekeningen. Wat betekent dat con...Lees meer »

 • Veluwonen en Startblock realiseren flexwoningen in Eerbeek

  14 dec 2023

  Op de foto v.l.n.r.: Tony Mol directeur Startblock en Vincent Buitenhuis directeur-bestuurder Veluwonen ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. Onlangs is de samenwerkingsovereenkomst met Startblock getekend voor de realisatie van 16 flexwoningen aan De Veldkant in Eerbeek. Directeur Tony Mol ...Lees meer »