Vacature medewerker Wonen

Daar ben je dan...!
dé medewerker Wonen die onze huurders gaat helpen met al hun vragen én bij het huren van een huis. De collega die houdt van persoonlijk contact. Die energie krijgt van het ondersteunen van twee teams.

Wat ga je doen?
Dit is echt een lekker afwisselende baan, die in het teken staat van onze huurders. Samen met 4 collega’s ben je hun vraagbaak aan de telefoon, email of balie. Ook ga je op huisbezoek bij nieuwe huurders. Om te horen hoe het met hen gaat in hun nieuwe huis. Daarnaast zorg je voor een deel van de huurdersadministratie.

Maar... dat is nog niet alles. Je gaat ook woonmakelaars José en Stephan ondersteunen. Je regelt de huurovereenkomsten, beoordeelt urgentieaanvragen en gaat samen met potentiële huurders huizen bezichtigen. Als kers op de taart overhandig jij daarna de sleutel aan de nieuwe huurder. Wij zijn een kleine organisatie met het werkgebied in de dorpen. We zijn dichtbij, rechtdoor‐ zee en positief. Dat vragen we ook van jou: veel persoonlijke aandacht voor huurders en collega's. Lees meer...

Ben jij dit? Bel of mail mij dan! Je kunt me op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bellen/appen op
06 ‐ 512 67 789. 

We praten graag met je verder.

Hartelijke groet,

André Tijssen,
manager Wonen

Lees vacature tekst

Online solliciteren