Ons verhaal


Het verhaal van Veluwonen, over vroeger, nu en straks

Sluit eens uw ogen en verbeeld u dat u in uw woonkamer zit. En stel uzelf dan de vraag: wat is er in dit huis allemaal gebeurd? Wat beleefden de bewoners hier vóór mij? En wat heb ik zélf hier meegemaakt?

En ziedaar: uw huis zit vól verhalen. Herinneringen, geluksmomenten, bijzondere gebeurtenissen, plannen van toen en plannen voor straks. Hetzelfde geldt voor onze huurders.

Ons verhaal
Wonen ís verhalen maken en die doorgeven. Voor u ligt daarom ons verhaal. Het verhaal van Veluwonen, over vroeger, nu en straks. Een ondernemingsplan ‘nieuwe stijl’ wat echter geen  jaren mee hoeft. Want onze wereld verandert snel, daar weet u zelf natuurlijk alles van. Ontwikkelingen gaan soms nog sneller en dat vraagt van ons dat we meebewegen. Met de wensen van huurders en belanghouders. Ons verhaal is daarom nooit af en zullen we steeds weer aanvullen. Zo maken we plannen voor onze toekomst en die van onze (klein)kinderen.  

Wat we doen
Verhalen vertellen is één, doen is twee. Daarom zetten we onze dromen en doelen om in zo concreet mogelijke acties. Verspreid over achttien dorpen in de oost Veluwe bouwen en beheren we ongeveer 4.000 huurhuizen. De woonlasten voor onze huurders groeien hoogstens mee met de inflatie. Daarnaast willen we dat huurders ons een 8 geven voor wooncomfort en dienstverlening. En ‘last but not least’: we zetten ons met hart en ziel in voor het CO2 neutraal maken van onze huizen!

Meer verhalen
We zijn uiteraard erg benieuwd wat u ervan vindt. We houden ons aanbevolen voor reacties. En voor úw verhaal.