Huijgenslaan

Comfortabele woningen aan Huijgenslaan e.o. in Eerbeek

Aan de Gerard Doustraat, Kloosterstraat, Huijgenslaan, Rembrandtlaan en Frans Halsstraat in Eerbeek liggen 64 eengezinswoningen uit 1965. Er is inmiddels onderhoud nodig en daarom hebben we samen met bewoners een plan gemaakt om de huizen op te knappen en een moderne uitstraling te geven.

Wat gaan we doen?

We gaan de huizen vooral warmer en energiezuiniger maken door betere isolatie. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Want als wie minder energie verbruikt, betaalt u minder. Wie wil kan zonnepanelen laten leggen.

Verder gaan we keukens vervangen die ouder zijn dan 15 jaar. Badkamers en toiletten die ouder zijn dan 28 jaar vervangen we ook. Dit alles altijd in overleg met bewoners!

Van start?

We zijn deze renovatie in januari 2019 gestart en het werk was eind 2019 aan de binnenkant klaar. Begin 2020 verwachten we ook al het werk buiten af te ronden.

Meer weten?

Woonconsulent Herma Tetteroo kan u meer vertellen. Zij is maandag, dinsdag en woensdag bereikbaar op telefoonnummer (0313) 65 90 23 of via welkom-at-veluwonen.nl