De Bongerd

De Bongerd is een mooie locatie vlakbij het centrum van Brummen. Veluwonen bouwt op deze plek 20 duurzame sociale huurwoningen. Er is ruimte voor starters, gezinnen en senioren, met huizen in verschillende huurprijsklassen. De Bongerd is er dus voor iedereen. 

Gasloos & bijna energie neutraal
De Bongerd is een mooi plan met een groene uitstraling die past in de omgeving. Het is een plan dat eruit springt qua duurzaamheid. We gaan de huizen namelijk op BENG-niveau bouwen. BENG betekent: Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Alle tussenwoningen voldoen aan deze BENG-eis en bij de hoekhuizen halen dat bijna. Ook zijn alle huizen gasloos. Dit is mooi nieuws voor onze huurders want dat scheelt hen in energiekosten. Ook zijn de huizen heel warm en comfortabel.

Wilt u een huis huren in De Bongerd?

Bouw gestart: half juli 2018

We zijn half juli gestart met het bouwrijp maken van de grond. Dit werk was na de zomervakantie klaar en vervolgens zijn we eind september gestart met bouwen. Op 3 oktober werd door burgemeester Van Hedel en Marco de Wilde (directeur-bestuurder) de bouw feestelijk gestart. Inmiddels liggen de daken op de huizen en ook de eerste zonnepanelen zijn geinstalleerd. Nu gaat de aannemer binnen aan de slag.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons gerust: (0313) 65 90 23 / welkom-at-veluwonen.nl