Zo ziet het werk aan de Huijgenslaan eo er uit

16 -10-2018 Aan de Gerard Doustraat, Kloosterstraat, Huijgenslaan, Rembrandtlaan en Frans Halsstraat in Eerbeek liggen 64 eengezinswoningen uit 1965. Er is inmiddels onderhoud nodig en daarom hebben we samen met bewoners een plan gemaakt om de huizen op te knappen en een moderne uitstraling te geven.

 

Wat gaan we doen?

We gaan de huizen vooral warmer en energiezuiniger maken door betere isolatie. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Want als wie minder energie verbruikt, betaalt u minder. Wie wil kan zonnepanelen laten leggen. Bekijk wat er gaat gebeuren>>

Verder gaan we keukens vervangen die ouder zijn dan 15 jaar. Badkamers en toiletten die ouder zijn dan 28 jaar vervangen we ook. Dit alles altijd in overleg met bewoners!

Van start?

Inmiddels is de bewonerscommissie gestart, zij denken met ons mee. Ook hebben bewoners eind april een kijkje kunnen nemen in de modelwoning. Ze hebben zo een indruk gekregen van de renovatie.

We starten deze renovatie begin 2019 en het zal eind 2019 klaar zijn.

Meer weten?

Woonconsulent Herma Tetteroo kan u meer vertellen. Zij is maandag, dinsdag en woensdag bereikbaar op telefoonnummer (0313) 65 90 23 of via welkom@veluwonen.nl