'Voor Apeldoorn' (en alle dorpen)

maandag 05 maart 2018
nieuws-intro-picture-comment

Hoe maak je je wijk of dorp nog mooier en gezelliger? Hoe verander je iets in je dorp of wijk? Denk aan een nieuwe wipkip voor de kinderen in de buurt.†Of aan een buurtcafe voor oude en nieuwe buurtgenoten. In de gemeente Apeldoorn is er sinds kort†‘Voor Apeldoorn’. Zij kunnen je geld, kennis, vrijwilligers of materialen leveren voor jouw plannen en ideeŽn.

Wat is ‘Voor Apeldoorn’?
Het barst in Apeldoorn (en de dorpen er†omheen)†van de goede ideeŽn en plannen. Maar soms komen die moeilijk van de grond. Omdat ze te weinig bekendheid krijgen, er te weinig steun is of gewoon vanwege†te weinig geld en middelen.

‘Voor Apeldoorn’ is precies wat de naam zegt. ‘Voor Apeldoorn’ ondersteunt†ideeŽn en plannen die Apeldoorn (en de dorpen er om heen) mooier en gezelliger maken. En die†de stad en omliggende dorpen een sociaal gezicht geven.

Wat kun je verwachten?
‘Voor Apeldoorn’ geeft aan jou de middelen en hulp om jouw idee te kunnen realiseren. Ze helpen je ook met het opbouwen van een actieve groep enthousiaste supporters. Die zorgen ervoor dat je plan uiteindelijk nog sterker en beter wordt.

Meer weten of een project starten?
Kijk dan op www.voorapeldoorn.nl of mail naar info@voorapeldoorn.nl