Het achterpadenparadijs

Begin 2021 is Veluwonen gestart met het project ‘Het achterpadenparadijs’. Sommige achterpaden in onze dorpen en buurten zijn schoon, netjes en veilig. Maar er zijn helaas ook achterpaden waar u liever niet loopt.

Veluwonen wil graag dat u fijn woont. En vandaar dat we in 2021 meer aandacht hebben voor de achterpaden. We zijn gestart in Uddel waar we in februari 2021 alle achterpaden hebben bekeken. We weten nu waar het goed gaat en waar het minder goed gaat.

We beginnen in elk dorp met een eigen schouw van de achterpaden. Daarna gaan we samen met een dorpsraad, bewonersvereniging of huurder de paden bekijken. Daarop volgt een online bijeenkomst met iedereen uit het dorp die wil meepraten. En vervolgens zoeken we samen naar oplossingen. Zodat we straks allemaal weer zonder zorgen door onze achterpaden kunnen lopen.

Wie werken mee?
Arlin Wernicke van Veluwonen doet dit project met zijn collega Karin Hassing en met hulp van Mark en Nanneke van het bureau Smee Advies.

Wanneer is uw dorp aan de beurt?
In het voorjaar van 2021 zijn we gestart in Uddel. Daarna volgen Laag-Soeren en Loenen. Andere dorpen volgen in 2022/2023 Lees de hele planning hier.

Vragen?
Mail dan naar achterpaden-at-veluwonen.nl

Actuele data

Vanwege de zomervakantie zijn er op dit moment geen bijeenkomsten.

Wie werken aan dit project?

Arlin Wernicke, consulent leefbaarheid & participatie

Karin Hassing, woonconsulent