Krullevaar en Meengatstraat, Brummen

Wij maken op dit moment plannen voor de bouw van 16 huurhuizen aan de Sperwerstraat (locatie Krullevaar) en 5 huurhuizen aan de Troelstralaan/Meengatstraat (locatie Oecumenische school) in Brummen. Naast 5 huurhuizen komen hier ook nog eens 7 koophuizen. 

Bestemmingsplan
Samen met de gemeente Brummen is het bestemmingsplan gemaakt. De gemeente Brummen heeft eind 2020 het ontwerp-bestemmingsplan voor de Meengatstraat besproken. Deze bouw gaat door. Aan het bestemmingsplan voor de Sperwerstraat wordt nog gewerkt. Lees meer van de gemeente Brummen.

Start bouw
De bouw aan de Meengatstraat start in najaar 2021. Bouwbedrijf Nikkels uit Twello is de bouwer die aan de slag gaat. We weten nog niet wanneer de bouw aan de Sperwerstraat start.

Start verhuur
We weten nog niet wanneer we beginnen met het verhuren van deze huizen. De huizen moeten nog gebouwd worden. Het gaat dus nog wel een tijd duren voordat u hier een huis kunt huren.

Dus... wilt u hier wonen?
Zorg er dan voor dat u ben ingeschreven op www.woonkeus-stedendriehoek.nl En houd in 2022 regelmatig deze website in de gaten voor meer informatie over de verhuur van de huizen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het bouwproject. Neem dan contact op met Henk Sloot, projectleider: (0313) 65 90 23 of henk.sloot-at-veluwonen.nl