Vertraging rookmelders

21-06-2022 Vanaf 1 juli is het verplicht om in uw huis rookmelders te hebben. Daarom heeft Veluwonen de afgelopen maanden in veel huizen de melders opgehangen. Maar er is helaas vertraging ontstaan.

Nog niet overal rookmelders
Het is niet gelukt om in alle huizen voor 1 juli 2022 rookmelders op te hangen. Onze excuses hiervoor!

Door de bijzonder grote vraag naar rookmelders waren er problemen met de levering. Het goede nieuws is dat de rookmelders inmiddels geleverd zijn. Het ophangen gaat daarom volop door en de planning is dat eind augustus in alle huizen de rookmelder(s) hangen. Bent u dan met vakantie, dan zal het kort daarna zijn.

Nog niks gehoord?
Heeft u nog niet gereageerd op de kaart, brief of telefoontje voor een afspraak (voor het ophangen)? Bel dan met installateurs Ravenshorst of Feenstra voor een afspraak:
- firma Ravenshorst:           telefoonnummer (0575) 56 13 36;
- firma Feenstra:                 telefoonnummer (053) 48 98 939.

Heeft u van Veluwonen wél een kaart ontvangen dat er rookmelders komen? Maar heeft u nog niets gehoord? Wilt u dit dan aan ons doorgeven?: (0313) 65 90 23 of welkom-at-veluwonen.nl

Doet u niet mee?
Het is belangrijk dat u een rookmelder in huis hebt. Daarom zal Veluwonen u dit najaar bellen of bezoeken om alsnog een rookmelder bij u op te hangen.