Onderzoek naar achterpaden

17-02-2021 Mijn naam is Job Aleven, 19 jaar oud en ik kom uit Doornenburg. Ik zit op dit moment in het 3e jaar van de opleiding Stedenbouwkundig Ontwerpen. Afgelopen half jaar heb ik mijn minor Stad & Land afgerond aan de HAN, waarbij ik bezig ben geweest met het ontwikkelen van een duurzame, innovatieve en collectieve woonomgeving in Uden. Een erg fascinerend en avontuurlijk project.

Vanaf maandag 8 februari loop ik voor 20 weken stage bij Veluwonen. Ik ga mij bezig houden met het ontwikkelen van een plan van aanpak voor de reis naar het achterpadenparadijs, waarbij ik huizen en wijken van Veluwonen langs ga om de huidige situatie van achterpaden/voortuinen in kaart te brengen. Dit ga ik doen door middel van een technisch & sociale blauwdruk.

Hierdoor kunt u mij tegenkomen in uw buurt, bijvoorbeeld in het achterpad. Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot deze achterpaden? Dan kunt u mij aanspreken voor eventuele vragen. Tevens kan ik u ook benaderen voor vragen vanaf mijn kant. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wellicht tot snel!